The Pretty Dress Company

Ben je op zoek naar de perfecte jurk voor een specifieke gelegenheid? Dan vind je bij The Pretty Dress Company zeker waar je naar op zoek bent. Hen visie, die terug komt in de collectie, geeft je de assertiviteit waarnaar je op zoek was. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een jurk zoekt. Het ruime assortiment biedt stijlvolle jurken voor een diversiteit aan gelegenheden, zoals een informeel verjaardagsfeestje, een formeel bedrijfsfeestje en een bruiloft. Ieder seizoen heb je weer de keus uit nieuwe exemplaren voor dat speciale feestje.

Het merk

The Pretty Dress Company is een merk dat oorspronkelijk in Engeland is ontstaan. Het bedrijf vond zijn oorsprong in een mooi, historisch stadje, genaamd Kent. Vanuit daar werd gestart met het creëren van elegante, op maat gesneden jurken. Jurken die mooi passen en aansluiten op het vrouwenlichaam en je beste kant naar voren laten komen. Het merk liet zich inspireren door de altijd veranderende en in ontwikkeling zijnde mode industrie. Er was een continue vraag naar simpele creaties, die tegelijkertijd comfortabel, betaalbaar én opvallend zijn.

 

Collectie

 

The Pretty Dress Company biedt een uitgebreide selectie die past bij de maat en vorm van ieder vrouwelijk figuur. De jurk vangt en verbetert tegelijkertijd je persoonlijke stijl. Geïnspireerd door de inspirerende, sterke vrouwen van de jaren veertig en vijftig, neemt de collectie je terug in de tijd en geeft je een gevoel van vrouwelijkheid en zelfverzekerdheid. De gehele collectie bestaat uit verschillende thema’s en stijlen, zoals Bridal Boutique, Vintage, Prom, Classic en Cocktail. Daarnaast vind je de kleur die het beste bij je past, zoals camel, gebloemd, roze, goud, crème, blauw, paars en oranje.

 

Online

 

Het merk heeft een online web hop waar je op je gemak rond kan kijken voor de laatste trends van deze vintage geïnspireerde collectie. Je ervaart waarom men zo enthousiast is over deze jurken. Je kunt zoeken op kleur, stijl, collectie, bestsellers en nieuwkomers. Ze hebben een klantvriendelijke service, waarbij je binnen 14 dagen je geld terug krijgt als je de jurk terug stuurt. De levertijd kan 14 dagen zijn en daarna heb je 14 dagen bedenktijd. Er wordt gestreefd naar het zo snel mogelijk opsturen van je exemplaar. Daarnaast mag je altijd bellen of e-mailen voor speciale verzoeken. Heb je geen feestje, dan kun je deze jurken ook heel goed voor casual gelegenheden dragen, of als je gezellig een meidenavond hebt met je vriendinnen thuis.

 

Bookmark and Share

Stylehorloges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + vijftien =